Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Kép

Név: Takuya Kanbara
Spirit:Tűz


Átalakulások:

 


Jellemzés:

Takuya a csapat „vezére” (csak idézőjelben, hisz ezen többször is összevesznek). Természetesen ő is visel motoros szemüveget, mint az előző szériák főhősei. Azon a napon, amikor a Digivilágba megy, épp az öccse Shinya születésnapja van. Takuyára jellemző, hogy sokszor meggondolatlan és könnyen fölkapja a vizet. Összességében egy talpraesett, bátor srác, aki méltán viselheti a csapat vezetője címet.

 Kép

Név: Koji Minamoto
Spirit: Fény

 


Átalakulások:

 

Jellemzés:

Kouji a csapat magányos farkasa. A történet elején teljesen külön utakon jár, és csak később csatlakozik a többiekhez (talán ekkor még csak érdekből). Mielőtt a Digivilágba megy a szülei 3.-ik házassági évfordulójára vesz virágot, és eldönti, hogy először szólítja majd mostohaanyját anyjának. Koujira jellemző, hogy szeret ésszel, logikusan gondolkodni, és e miatt egyszer sikerül Takuyával is összevesznie. Mindent egybevéve Kouji igencsak hideg természetű, ám mint Kouichi testvére, megismerhetjük az érzékeny oldalát is.

 

 

 


Kép


Név: J.P. Shibayama
Spirit: Villám

 


Átalakulások:

 

Jellemzés:

JP a csapat mókamestere. Szeret bűvészkedni, imádja a csokoládét és odavan Zoeért. Sajnos a lány nem igazán viszonozza szerelmét, úgy látszik a másik két fiú jobban érdekli őt. Amikor megkapja Ophanimon üzenetét épp a városban sétál. JP néha kissé meginog, mivel úgy érzi nem igazság az, hogy mindig ő szerzi meg utoljára a spiritjeit. Végül rájön, hogy mindenkinek van valami rendeltetése, és az övé teljesen más, mint Takuyáé és Koujié. Összességében egy jókedvű, vidám fiú aki egy  párszor megnevetteti a többieket.

 

 

 Kép

Név: Zoe Orimoto
Spirit: Szél

 


Átalakulások:

 


Jellemzés:

Zoe az egyetlen lány a csapatban. Sajnos nagyon nehezen illeszkedik be saját osztályába, mivel csak két éve tért haza Olaszországból.  Amikor megkapja a titokzatos hívást épp pizzát süt. Zoe nem szeret kertelni, kimondja amit épp érez és gondol, néha talán kissé ezt túlzásba is viszi (pl. Takuyát és JPt is megpofozza). Összességében lány létére nagyon bátor, és harcias, mivel mikor csak neki van Digitárja ügyesen megvédi a többieket.

 

 Kép

Név: Tommy Himi
Spirit: Jég

 


Átalakulások:

 


Jellemzés:

Tommy a csapat legfiatalabb tagja, mindössze 8 éves. Eleinte minden apróság miatt elkezd sírni, később viszont rájön, hogy sírással nem old meg semmit. Takuyára úgy néz fel, mint egy példakép, egy hős, és ő is olyanná szeretne válni. Amikor megkapja Ophanimon üzenetét épp egy csapat gyerek piszkálja. Ők Katsuharuék, akik mindig kikezdenek Tommyval, később találkoznak a Digivilágba, és sikerül összebarátkozniuk. Tommy a Digivilágban tanulja meg, hogy mi az a bátorság, ami nem abból áll, hogy bosszúból győzzünk, hanem abból, hogy az ellenség szemébe tudunk nézni.

 

 Kép

Név:
Koichi Kimura
Spirit: Sötétség

 


Átalakulások:

 

Jellemzés: -

Forrás.digimonweb.gportal.hu